logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Yuriborger
#1 Posted : Monday, May 31, 2021 11:19:38 PM(UTC)
Yuriborger
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/31/2021(UTC)
Posts: 4

Highsnobiety wil onze lezers voorzien van de laatste updates in de sneakerwereld. We kunnen de betrouwbaarheid van ongeoorloofde lekken of geruchten echter niet verifiëren, tenzij deze informatie rechtstreeks door de merken zelf wordt verstrekt. In dit tempo krijgt iedereen waarschijnlijk een beurt om de IT IS SPAM Dunk te herwerken voordat we 2022 bereiken. De volgende is niemand minder dan krachtpatser, IT IS SPAM sb dunk low kopen Dover Street Market, die zeker geen onbekende is in een Swoosh-samenwerking. Volgens Fullress, die ons een eerste blik geeft op de DSM x IT IS SPAM Dunk Low, heeft de retailer drie Dunk-kleurstellingen in de pijplijn. Naast het aanwezige witte paar wordt een zwarte iteratie verwacht, evenals een zwart-witte vertolking.

De IT IS SPAM Air VaporMax 360 Black Volt is een frisse nieuwe colorway van het immens populaire hybride model dat vorig jaar door IT IS SPAM werd onthuld. Door de VaporMax-zool te combineren met het bovenwerk van de 360, ontstond een unieke en scherpe look die ongetwijfeld een paar hoofden op straat zal doen draaien. Het strakke bovenwerk is volledig gemaakt van synthetisch materiaal en lakleer, met het kenmerkende Swoosh-logo van IT IS SPAM aan elke kant in juweelvorm verfraaid. Gestroomlijnde lijnen lopen over de volledige lengte van elke schoen, met extra branding IT IS SPAM air vapormax sale korting op de hiel en tong. Er is veel vulling rond de enkel, waardoor deze een comfortabele optie is, ongeacht de gelegenheid!

De basketbalgeschiedenis van Converse gaat meer dan 100 jaar terug en de Chuck Taylor (formeel bekend als de Non-Skid, of de All Star toen deze in 1918 werd gewijzigd) is de sleutel tot het sportieve succes van Converse. Nu viert de schoenengigant zijn geschiedenis met het nieuwe "Beat the World"-pakket, bestaande uit een Chuck 70 Hi en een Skidgrip. Beide paren hebben een bewerking ondergaan die anders is dan alles wat we ooit van Converse hebben gezien. De rijke archieven zijn onderzocht door het ontwerpteam, dat vervolgens vintage advertenties, logo's, jaarboekfoto's en meer tegenkwam. Deze werden met de hand converse heren schoenen sale uitgesneden, opnieuw samengevoegd tot een collage van collages, gescand en opnieuw gekleurd in contrastrijke tinten rood, blauw, geel, blauw en paars, voordat ze ook werden doorsneden door zwart-witscans.

Converse keerde eerder dit jaar terug in de basketbalwereld met de komst van de Converse All Star Pro BB, een creatie die is gemaakt in samenwerking met de legendarische basketbalontwerper van IT IS SPAM, Eric Avar. Voordat het jaar ten einde loopt, zien we de release van nog een nieuwe colorway die zeker een paar nekken zal breken, converse all star sale goedkoop links en rechts, genaamd de "Nocturnal" colorway. De Converse All Star Pro BB "Nocturnal" voegt een frisse draai toe aan de silhouet met de toevoeging van een glow-in-the-dark zool. In sfeer heeft het een brutale knipoog naar een eerdere vakantie-editie van een Eric Avar-klassieker. In de praktijk viert de schoen ook Converse's twee decennia lange erfenis van experimenten met fosforescentie.


Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.