logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

mbrown
#1 Posted : Wednesday, April 27, 2011 7:31:06 AM(UTC)
mbrown
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/27/2011(UTC)
Posts: 3

After selecting the computer for the install, it's asking to enter the credentials for the computer. I have tried domain\username then password, just username then password, the administrator account on the machine with the admin password, and get "Access is denied". On the machine where the BlackBox Monitor is installed, the agent installed no problem. The firewall is not turned on on the computers and they are on the same LAN. Any ideas.

Thanks

mbrown
#2 Posted : Friday, April 29, 2011 9:56:57 AM(UTC)
mbrown
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 4/27/2011(UTC)
Posts: 3

Is there any answer to this. I would be really nice if I could get this working.
joe
#3 Posted : Tuesday, May 3, 2011 2:18:47 AM(UTC)
joe
Rank: Administration

Groups: Administrators, Registered
Joined: 11/10/2009(UTC)
Posts: 145

Hi,

To tell exactly what is going on we need to take a look on deployment log, which you can send to info@asmsoftware.com.
We would like to see it to prevent such issues in the future.
If you are prefer to not send us anything or you need faster solution you may choose manual deployment and proceed according to instructions.

Joe
joek0114
#4 Posted : Saturday, October 9, 2021 8:37:13 AM(UTC)
joek0114
Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 3/16/2018(UTC)
Posts: 11

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.